Eikmaskin er en sentral ressurs for forhandlere av Fendt, Massey Ferguson og Valtra i Norge. Egne produktspesialister på både traktor, høstemaskiner og redskaper sørger for at våre forhandlere har gode salgsverktøy gjennom brosjyrer og opplæring på alle produkter. En egen innkjøpsavdeling sørger for effektiv vareflyt og for at kundene får sine bestilte produkter til rett tid. Salgs- og regionsjefer følger opp hvert enkelt forhandler både med hensyn til økonomi og salgsplanlegging. Serviceavdelingen besitter en unik kompetanse som jobber for at kundenes maskiner skal gå som smurt.

I alt består Eikmaskin AS av cirka 35 medarbeidere og omsetter for om lag to milliarder kroner. Eikmaskin AS er også kjedegiver Eik-kjeden.

Gjennom AGCO Academy finnes et omfattende utviklingsprogram som forhandlerne kan dra full nytte av. Det inkluderer kurs hos blant annet Fendt i Tyskland, Massey Ferguson i Frankrike og Valtra i Finland. Her møter våre folk topptrente fagpersoner som kjenner produkter og metoder ut og inn. Som et ledd i AGCOs medarbeiderutvikling tilbys også et eget utvekslingsprogram for servicepersonell.